Denna panna från serien Torino Granitium från BALLARINI kombinerar maximal funktionalitet och matlagningsglädje med vackra former och en ergonomisk design. Den extremt motståndskraftiga GRANITIUM-non-stick-förseglingen möjliggör en hälsosam och skonsam tillagning av kött- och grönsaksrätter. Du kan minska mängden ytterligare olja eller fett utan att maten bränner fast vid stekningen. Efter tillagningen övertygar pannan genom okomplicerad och enkel rengöring som oftast kan klaras av med en fuktig trasa. Non-stick-beläggningen är förstärkt med mineraliska partiklar och är därför utmärkt för intensiv användning – den klarar till och med av köksredskap av metall. Den smidda kvaliteten i tungt utförande gör pannan hållbar och motståndskraftig. Diametern är 20 cm och därför är den lämplig för tillagning av mindre portioner. Eftersom den tjocka bimetall-botten består av en kombination av aluminium och stål är den optimal att använda på alla typer av spisar inklusive induktion. Det ergonomiskt formade handtaget av rostfritt stål, designat av Matteo Thun, är tack vare nitarna extremt stabilt och möjliggör en säker hantering. Eftersom handtaget tål värme upp till 250 °C håller det sig alltid behagligt svalt under matlagningen och kan till och med användas i ugn. Med denna panna från serien Torino Granitium hämtar du hem italiensk matlagningspassion till ditt eget kök. Använd den för att på ett hälsosamt sätt trolla fram många läckra rätter.