Hona Zuke, “bladet har väckts och fått ett syfte”, säger proffskockar i Japan. Det är precis det som händer när bladet slipas på båda sidor. Det gör kockkniven Gyotoh från MIYABI extremt vasst! Den 20 cm långa kockkniven med autentisk japansk honbazuke-bladprofil hör till premiumserien 5MCD. I Japan används Gyutoh-kniven oftast till kött. Men Gyutoh-kniven passar lika bra till att strimla grönsaker – lätt och säkert. Varje kniv är unik, tack vare damaskusmönstret, och bladet är extra härdat i en specialprocess. Den japanska traditionen återfinns i handtaget av björkträ och utformad så att den ligger väl balanserad i handen. Den vackert formgivna kockkniven övertygar inte bara med exceptionell skärpa, utan även sin skärpbeständighet.Miyabi Birch 5000 MCD blev utsedd till „Bäst i test“ bland kockknivar av Aftonbladet dec 2021, och fick 5+ av samtliga jurykockar.
Ta bort ett filter för att se fler produkter