Kyckling är gott, fettsnålt och nyttigt – förutsatt att du tillreder det på rätt sätt. Den runda kycklingrostpannan i serien Staub Specialties är inspirerad av restaurangvärldens proffsgrillar och ger, tack vare sin form, ett knaprigt grillresultat. Ugnspannan med sin bottendiameter på 24 cm har ett gjutjärnsspett som tillagar köttet inifrån. Överskottsfettet rinner ner i en uppsamlingsbehållare utan att droppa ner i ugnen. Kycklingskinnet bryns jämnt och blir tack vare värmefördelningen i ugnspannan riktigt knaprigt. Den runda kycklingrostpannan i grafitgrått är 11,5 cm hög och är 26,2 lång med båda handtagen. Den är gjord att användas i ugn och används för att laga till fågel på ett fettsnålt sätt. Emaljeringen ger en bräseringseffekt som bevarar kycklingens inneboende smak. När kycklingen väl är i ugnen kan du lugnt ägna dig åt att laga tillbehören och grönsakerna. Precis som med proffsgrillar behöver du inte vända fågeln eller hälla av fett. Med kycklingrostpannan från Staub kompletterar du din köksutrustning med en innovativ grund ugnspanna som du kan använda för att laga nyttiga och extra knapriga fågelrätter.