Den lilla woken är rund och grafitgrå. Den diskreta designen gör att den harmoniskt smälter in på bordet och därför kan användas för servering. Med pannan i gjutjärn kan du steka hårt eller bräsera försiktigt, så att köttet håller sig saftigt och grönsakerna pigga och spänstiga. Men woken, med sina 30 cm diameter, kan också användas till att fritera och bräsera. Du kan använda gjutjärnspannan från Staub på alla spistyper, även på induktionshäll. Om du behöver förlänga tillagningen eller varmhålla maten kan du använda de båda handtagen på sidorna för att ställa in den i ugnen. Locket av glas gör att du kan bräsera energieffektivt och med lite vätska, och alltid har bra koll på maten. Lyft det i den praktiska knoppen och rör om – ytan är helt reptålig! Det är inte bara nybörjare och amatörkockar som älskar enkelheten och kvaliteten hos gjutjärnsprodukter från Staub, även välkända toppkockar. Den effektiva värmelagringen och den långsamma, konstanta värmeavgivningen skapar trevlig matlagning med kokkärl du kan lita på: Laga läckra rätter från Asien och andra länder i woken från Staub, med bevarade vitaminer och dessutom fettsnålt.