Det är också lättare att genomföra speciella beredningsuppgifter när man lagar mat med den hållbara köttgaffeln. Den tvådragade gaffeln håller bitar av kött och fjäderfä på plats vid skärning och är utmärkt att lyfta och vända. Den 18 cm klassiskt utformade kniven är säker att använda och hållbar. Köttgaffeln från ®FOUR STAR-serien har ett plasthandtag som är designat med ergonomi i åtanke, vilket gör det mer bekvämt att skära måltider på en skärbräda eller en serveringsplatta. Det kontinuerliga handtaget garanterar långsiktig hållbarhet och säkerhet. Den sömlösa handtaget utan hårda kanter gör det också lättare att använda gaffeln. Köttgaffeln med hög precision kan hålla en större stek på plats medan den skärs utan att behöva använda mycket tryck. Den professionella och mångsidiga serien är en av världens mest populära serier med köksredskap. Du kan tränga igenom flera köttstycken med den stora köttknivens långa hylsor och sedan vända dem i skålen eller placera dem direkt på en tallrik. ZWILLINGS ergonomiska köttgaffel gör det också lättare för dig att laga mat och servera mat.