Knivserien från KRAMER by ZWILLING har kultstatus och övertygar både stjärn- och amatörkockar. Santoku-kniven från serien Bob Kramer Meiji med en bladlängd på 18 cm är perfekt för skärning av kött, fisk och grönsaker. Varje kniv i denna serie är unik tack vare sitt unika damastmönster och handtagets distinkta ådring. Den handgjorda logon i mosaikdesign ger en extra utsmyckning. Bladkärnan i den japanska precisionskniven är tillverkad av FC61-stål, som omges av ett lager gjort av två olika typer av specialstål. Genom denna speciella bladframställning upsptår det ojämförliga och unika damastmönstret. Santoku-knivens dubbla ishärdade knivblad imponerar med sin hårdhet, höga flexibilitet, hållbara skärpa och korrosionsbeständighet. Det slitstarka, stabila handtaget på Santoku-kniven från KRAMER by ZWILLING är gjord av fint pakkawood, varje exemplar med en unik ådring. D-handtagets ergonomi säkerställer en bra balans och optimalt grepp så att kniven ligger säkert i handen även när du arbetar länge med den. För att kunna njuta av din högkvalitativa precisionskniv under lång tid framöver bör du rengöra den för hand om möjligt. Med det knivskarpa 18 cm långa bladet på Santoku-kniven i Bob Kramer Meiji-serien glider du snabbt och lätt genom kött, fisk eller grönsaker och strimla skinka i fina skivor.