Den 18 cm långa kinesiska kockkniven är perfekt för att hugga kött eller grönsaker. Med den här kniven kan du laga den mest mångsidiga asiatiska maten, vare sig kött eller grönsaksrätter. Kockens kniv ingår i ZWILLING® Pro-serien och dess kvalitet uppskattas av både matlagare och professionella kockar. Detta är bland annat baserat på ZWILLINGs specialformelstål, som ger ett optimalt förhållande av kol och krom, vilket garanterar dess utmärkta livslängd och knivens slitstarka form. Den korrosionsbeständiga kniven är flexibel och behåller sin skärkant längre. Den kontinuerliga banbrytaren ger en effektiv skärande åtgärd, typisk för asiatisk mat. Bladet på den kinesiska kockens kniv i ZWILLING® Pro-serien har tillverkats av ett enda stålstycke och sedan avslutats i en speciell ishärdningsprocess. Den har ett exakt banbrytande verktyg som möjliggör exakt arbete. Bladet geometri är också fördelaktigt, vilket minskar kraften som krävs för varje skärning, vilket gör att kniven kan glida enkelt genom kål, fläsk eller tofu. Formen på handtaget gör att den kinesiska kockens kniv är bekväm att hålla, styra och kontrollera.