Kockens kniv från ZWILLING® Pro-serien kan användas för nästan vilket jobb som helst i den kreativa och bekväma beredningen av olika rätter. Du kan skära med hela bladet på den 20 cm långa kniven. Detta gör att du kan använda en mängd olika tekniker, från skärning av kött eller fisk till finhackning av grönsaker, samt användning av en gungskärning för att hacka örter. Liksom alla knivar i denna serie är bladet precisionssmidda av ett enda stålstycke, speciellt skapat för ZWILLING, som uppfyller specifika krav vad gäller hårdhet och korrosionsbeständighet. Det kilformade bladet och det släta, finklippta skäret säkerställer att både hårda och mjuka ingredienser kan klippas rent och exakt. Handtaget på den här kockkniven är tillverkad av slitstark plast. Den balanserade viktfördelningen mellan handtaget och bladet garanterar lätthet att arbeta. Det tunga bladet och den vassa skärbredden minskar den ansträngning som krävs för skärning. Övergången mellan bladet och handtaget är sömlös och de tre nitarna i handtaget ger kniven sitt klassiska utseende.