Den 18 cm långa ZWILLING köttgaffeln är lämplig för alla typer av kött där skonsam hantering krävs. Denna gaffel är det perfekta redskapet för att lyfta och hålla köttbitar. Dessutom kan köttgaffeln från ZWILLING® Pro-serien användas för att snida eller vända kött, vilket lämnar de fina fibrerna i köttet intakt. Det har en minimalistisk look med fokus på dess funktionalitet. Gaffeln är gjord av ZWILLING specialstål och ger därmed den perfekta balansen mellan krom och kolhalt. Ishärdning används också för att göra stålet styvt, vilket ger det utmärkt skärande fasthållning, flexibilitet och korrosionsbeständighet. Tapparna är skarpt avsmalnande så att mycket liten ansträngning behövs för att sätta in den i kött. Handtaget på köttgaffeln ZWILLING är svart och fixeras med tre nitar på handtaget, vilket ger det sitt traditionella utseende. Balansen mellan handtaget och gaffeln är särskilt intressant, vilket underlättar arbetet utan att kräva mycket kraft. Denna köttgaffel gör det mycket lättare att hantera köttbitar. Denna ZWILLING-produkt är ett användbart redskap för att förbättra ditt kök, en som ofta används.