Fileringskniven från PROFESSIONAL “S” -serien kombinerar tradition och kvalitet. Denna kniv imponerar vid första anblicken med sitt kontinuerliga stål och sömlösa ytbehandling. Dessa är väsentliga förutsättningar för optimal balans och säker hantering. 18 cm blad är smalt och skarpt. Denna kniv är perfekt för filering av fisk och kött, eftersom den är slät och kan skära genom fibrer utan att bryta dem. Hemligheten vid tillverkningen av bladet är det stål som används. ZWILLING specialformelstål har det perfekta förhållandet mellan krom och kol. FRIODUR®-bladet förfinas i en speciell ishärdningsprocess som ger filtkniven utmärkta skäregenskaper och gör den flexibel och extremt korrosionsbeständig. Kniven är precisionssmidd av ett stålstycke. Den är perfekt balanserad så att den ger förutsättningarna för korrekt skärning. När du filear fisk och kött kommer du att bli imponerad av den höga kvaliteten på ZWILLING-fileringens utmärkta skäregenskaper.